Кога цела владина, партијска, медиумска, новинарска интелектуална, соц-мрежна, оговарачка апаратура на СДУИ ќе рипне и со сите сили напнат да демантираат еден единствен твит на Милошовски за гласањето во ЕУ - тогаш знајте дека твитот е вистина. Станаа бетер од Груевски на Малта.

4,087

Најчитани вести