Христијан Мицкоски присуствува на прославата за одбележување на 60 години од Машинскиот факултет во Скопје.

Кога нешто трае 60 години, значи дека веќе е традиција која преставува вредност. 60 години на мојот матичен Машински факултет. Честитки за моите колеги, за оние кои работеле и оставиле трага, и сите ние кои продолжуваме да работиме и создаваме иднина!, напиша Мицкоски на Фејсбук.

362

Најчитани вести