Ако помисливте дека ова е кадар од серијата „Ало, ало“ се излажавте. Ова е поголема комедија. Државното раковотство на „Северна Македонија“ ја набљудува НАТО вежбата, пишуваат соседите на социјалните мрежи.

1,973

Најчитани вести