Тара има нова песна со наслов „Маска од насмевка“. Потенцијалниот летен хит е со потписите на Тара чија е музиката, текстот е на Робин Зимбаков, додека аранжманот и продукцијата се на Роберт Билбилов. 

„Одамна ми беше направена музиката и се некако чекав да дојде вистинското време. Верувам во песната и се надевам дека имаме убав производ“, вели Тара. 

Видеото е снимено на Јадранот, а е работено со Зоран Зонде Стојановски. 

343

Најчитани вести