Патот за Теферич… поплавени куќи. Општина Кисела Вода и градоначалникот Филип Темелковски никаде ги нема да реагираат, напиша во групата „Ѕид на сообраќајниот срам  Билјана Велјановска. Таа постави и видео каде се гледаат штетите.

Најчитани вести