Пејачката Гоца Тржан и нејзиниот сопруг Раша Новаковиќ имале сообраќајна несреќа во Белград во близина на станот во кој живеат и, за среќа, никој не е повреден посериозно.

„Автомобилот го возеше Раша, а на местото на совозач седеше Гоца. Раша возејќи очигледно не го виде знакот „стоп“ и удри во друг автомобил со кој управуваше жена“, открил очевидец.  

Гоца плудела заради невниманието на Раша па почнала да вреска. Дошло до голема кавга, и пејачката едвај се смирила, уште раскажал изворот. 

 

642

Најчитани вести