Фотографиите објавени на страница Сообраќаен срам Тетово носат невидена ситуација - Пајакот кренал возило сосе возачот внатре.
Што точно и зошто се случило не е познато, но, како што стои во описот, голфот е кренат сосе пријателот внатре!

279

Најчитани вести