-Импровизирај. Прилагоди се. Совладај го топлото време во Хрватска, пишува во описот под фотографијата објавена на страницата Славорум.

Ние би додале и евентуално - прилагоди, ископирај и искористи и кај нас.

Сепак, против жештината некако се мора, па макар и со олку радикални мерки. 

И да, само не е за оние со слабо срце! А еве и зошто: 

 

1,241

Најчитани вести