Дарко Лазиќ открил дека денес и официјално ставил крај на бракот со пејачката Ана Севиќ. И додека е во исчекување на раѓањето на второто дете со новата избраничка Марина, пејачот открил дека се сретнал со Ана за да ги потпишат документите. 

„Штотуку се разведов! Сега дојдов од Белград и јас и Ана и официјално сме разведени. Се ппмина во ред. Таа се согласи, јас се согласив. Потпишавме!“ рекол Дарко и додал дека се кае што и порано не ја завршиле процедурата.  

„Таа долго си има свој живот како и јас, требаше ова да го направиме порано“, додал пејачот.

 

367

Најчитани вести