За македонскиот трубач од светска класа, Џамбо Агушев најчесто слушаме за неговите бројни успеси, но приватноста ја крие како змија нозете. Па затоа и ретко кој знае дека музичарот девет години е во брак со сопругата Литка со која ја има 8-годишната ќерка Севги и речиси двегодишното синче Мерт.

Литка е нежна и убава русокоса, па Џамбо очиглендо има и добра причина да си ја крие љубената. 

2,258

Најчитани вести