Што ја натерало да го стори ова не е познато, но ако е желбата за победа и рекорд тогаш ги има и двете. 

Оваа млада убавуца за само една секунда јаде целат топка шеќерна волна. Еве како изгледа тоа, чисто ако не ви е баш за верување. 

 

315

Најчитани вести