И повторно додека ноќта ја допира најголемата длабочина, името твое се појавува на нашите тела, како силна флуоресцентна лузна која го осветлува небото и го најавува новиот ден, во кој повторно тебе ќе те славиме...
Оваа енергија не знае за црвени линии, бесконечна е како просторот, безвременска како љубовта, безрезервна и пуштена на максимум трае, и ќе трае...
#ВардарСветоИме

641

Најчитани вести