Популарниот музичар и член на жирито на Ѕвездите на Гранд, Драган Стојковиќ - Босанац екипата на „Папарацо лов“ го снимила во шокантно издание. 

Драган се возел во својот автомобил, но очигледно маката го натерала, па наеднаш запрел и тоа буквално на сред пат. Очигледно воден од паролата ’снајди се за да преживееш’ Босанац немал голем избор, па уринирал покрај патот, подзатскриен зад возилото. Или барем мислел дека е подзатскриен.

 

2,579

Најчитани вести