Егзотична дестинација, лулашка, океан, палми, саканиот/саканата... се што треба за летна идила... Е ама, и Марфи понекогаш знае да „влета“ непланирано и баш тој знае убаво да ги замрси конците. 

Токму една таква непредвидена ситуација и се случи на оваа вљубена двојка која само сакаше да има романтичен момент кој се памти. Додуша и она што им се случи се памти, ама не е баш романтично.  

 

553

Најчитани вести