Навивачката група Комити, на која не ѝ беше овозможено да набави билети за натрпеварот на националните ракометни репрезентации на Македонија и Грција, ја честита победата на македонските лавови со порака во таа насока: „Џабе цензура, џабе ограничувања, џабе контрола. Струмица е Македонија!“

1,486

Најчитани вести