Loading..

Дали некогаш сте се запрашале дали би живееле во радиоактивната зона Чернобил која денес е целосно напуштена.

За одговорот не се двоумат многумина, па веднаш тврдат негативно, но доказ дека постојат луѓе кои го покажуваат спротивното е оваа девојка.

Оваа девојка која се занимава со Чернобил од 2012 година не се плаши да го посетува толку често ова место што не носи ниту заштитна маска, допира се со голи раце, па дури јаде и радиоактивни јаболка.

По ова нејзино видео многумина се прашуваат дали сето ова време сме живееле во лага?, погледнете.

Најчитани вести