На социјалните мрежи се појави фотографија од населбата Долно Лисиче, каде не остави никого рамнодушен особено жителите на ова населено место.

Станува збор за фотографија од една улица во населбата која ја има заборавено очигледно градоначалникот на Аеродром Златко Марин.

Жителите по повод „кратерите“ на улицата излегоа со трски и започнаа да ловат риби во водата која наликува на бара среде населба во која сообраќајот е отежнат.

2,305

Најчитани вести