Класика се веќе шопинг турите во Солун и Софија. Да отидеш на шопинг во Шутка, да си купиш се „оригинал” , за мала сума на пари.

„Оригинал” ташни за 300 денари, “оригинал ” патики за 800 денари, јакни, кошули, накит, козметика, долен веш, “златен”накит, еден куп светки… се на едно место.

Естрадниот магазин Бекстејџ реши да истражува на тема: Кои од македонските јавни личности пазари во Шутка?

За да ја разрешат дилемата и да дознаат информација од прва рака, го посетија пазарот во Шутка…

Тони Зен, Слаткаристика, Панчо беа само дел од одговорите…

Кои други јавни купуваат од Шутка, а се срамат да признаат, погледнете во продолжение:

Најчитани вести