Хрватската пејачка Нина Бадриќ на Инстаграм објави фотографија во бело, пред црква и логично честитките почнаа да доаѓаат. И да е уште поинтересно уште и под фотката напиша „Мојата хварска венчавка“.

„Искрени честитки да бидеш среќна, сакана и почитувана“ - е само еден од коментарите кои се нижеа. 

А всушност нема место за честитки зашто Нина не се мажи пак вистински, туку само во новиот спот.

Најчитани вести