Стојанче Ангелов, опозиционер по повик и офицер за валкана политика и навреди за потреби на СДСМ. Кариера направи, а и пари, плукајќи по ВМРО и Груевски дека на сила создавале антички Македонци, а дека Северна Македонија е машиот идентитет и име... Еве го Стојанче пред да стапи во валканата политика на СДСМ.

Најчитани вести