Оперскиот пејач Игор Дурловски со фотографија го испрати генералниот секретар на СДСМ Александар Кирацовски од неговата функција.

Кирацовски се споменуваше во неколку афери во кои тој вработуваше блиски луѓе.

Дурлоски на генералниот секретар на владеачката партија му објави фотографија и му напиша „Ќе фалиш будалче”.

5,498

Најчитани вести