Јавување во живо често може да се претвори во хаос, па така се случи и на светската телевизија СНН.

Имено водителката почна да скока додека ја снимаа во живо, поради гуштер кој почнал да и се качува по ногата.

За време на интевјуто таа се вознемри па останаите колеги ја прашаа во што е проблемот.

-Гуштер почна да се качува по мене, извинете. Тоа е програма во живо- рекла водителката Филип.

-Добро сум, барем не е крокодил, рекла таа на шега.

 

1,646

Најчитани вести