Боки 13 покажал снимка од едена ноќна забава и како изгледа кога глумицата Слобода Мичаловиќ ќе го земе микрофонот.

Во салата настанала тишина и сите, како што популарно би се рекло, се претвориле во уво кога ги затворила очите и пуштила глас.

Со позната песна ги рушила сите на колена за само неколку мига, по што била поздравена со бурни овации.

648

Најчитани вести