Била многу незадоволна, но се се сменило кога почнала да се занимава со пеење.

Ана Севиќ во емисијата “Магазин Ин“ открила со која работа се занимавала пред да почне да пее, но тогаш воопшто не била среќна, туку живеела незадоволна.

- Јас најмногу сакам да се договорам со самата себе, бидејќи не сакам да се доведам во ситуација за која утре ќе речам “крива сум за нешто што не сум го направила“ и навистина сакам сама да го одберам правиот пат. Секога ми значи мислењето на мојата мајка, баба и партнерот. Јас пет години работев во канцеларија, работев во една фирма. Секој ден плаќејќи одев на работа.

- Имав одлична плата и работно време, но бев несреќна до срж. Коментарот на мојата баба беше “молчи, платен ти е превозот и допринесите“. Јас кришум отидов на аудиција, кришум одев на часови по пеење кај Александра Радовиќ, ги доведов пред свршен чин, и од тој момент сум среќна – ја завршила својата приказна Ана.

2,346

Најчитани вести