Нејзиното име е Меди Крстевски и таа има наше потекло, и редовно ја вooдyшевyва Австралиската публика по појавувањето на талент шоуто „“Тhe Voice” на кое покај останатите членови на жирито се и ултра-популарните Бој Џорџ и Кели Роланд.

Меди е родена во 2000. година, а својот 19 роденден го прослави со нејзиниот дечко Џексон Парфит, кој е исто така e натпреварувач на талент-шоуто.

Во Австралија, Крстевска е ѕвезда во издигнување пишуваат тамошните медиуми, а е доста популарна и кај тинејџерската популација во земјата.

 

 

Најчитани вести