Огњен Врањеш, босански фудбалер кој се прославил, така што се обидел да и го уништи бракот на Јелена Карлеуша, не престанува да ја шокира јавноста со своето однесување.

Овој пат се огласил на Инстаграм објавувајќи како пушта музика во автомобилот, сечејќи го популарниот стих од песната “Кога ќе одиш за Канада“ на групата THCF.

“Татко сум на естрадните др*љи“, објавил Врањеш со популарни емотикони, јасно алудирајќи на пејачките, кои очигледно сакал да ги навреди.

Прашање е само во која насока ќе оди кариерата на Врањеш, во Андрлехт дигнале раце од него поради однесувањето, а во репрезентацијата на БиХ - и тоа е завршен случај.

752

Најчитани вести