Црногорецот Владимир Томовиќ и старлетата Станија Добројевиќ се запознаа во реалното шоу Задруга и брзо стапија во врска. За жал или среќа, романсата брзо заврши заради дисквалификацијата на Црногорецот. Кратко после овој испад шоуто го напушти и старлетата, па се пофалија дека се заедно и дека љубовта им цвета.

Низата случувања откако старлетата се врати во вилата, односно повторно влезе во шоуто малку ги испревртеа чувствата, па за разлика од Владимир кој баш и не се огласуваше јавно, Станија секојдневно му испраќа пораки де го сака, де го мрази, де се во врска, де не се... Очигледно на Владимир му пукнал филмот да ги трпи испадите на старлетата од Рума, па решил да се огласи преку видео порака. 

„Мене лично ми е срам, еве сега кажувам јавно, што кога било во животот сум бил со девојка како што е Станија Добројевиќ“, рече Владимир. 

Како ќе реагира поприлично суетната старлета останува да почекаме да си ја види пораката.

1,992

Најчитани вести