На Граничниот премин Долно Блаце при влез во Р.С.Македонија вчера во 18:30 часот од слобода бил лишен B.K.(29) од Косово бидејќи при проверка во стоп листата евидирал со мерка „Апси“ по барање на Интерпол-СР
Германија.

Лицето било предадено на полициски службеници од Полициската станица Карпош за понатамошна постапка.

260

Најчитани вести