Аргентинската спортска водителка преку ноќ стана интернет-сензација поради мала незгода што и се случи заради многу тесни панталони.

Само едно шоу и беше потребно на спортската коментаторка Марија Сол Перез да добие титула најдобра спортска водителка. 

Таа носеше многу тесни панталони што отцртаа се! Презгодна е, секси е, steamy...

 

17,648

Најчитани вести