Екс водителката Мелита Ракичевиќ ставила крај на дружбата со манекенката Александра Накова. Според наши извори , во една расправија Накова и рекла на Мелита дека била стара, со што Мели смртно и се налутила и дефинитивно му ставила крај на повеќегодишното пријателство. Доказ за тоа е Инстаграм, каде ниту Накова ниту Мелита повеќе не се следат.

1тв потсетува дека Александра и Мелита интензивно почнаа да се дружат по разводот на Накова со кошаркарот Гајдајџиев. Често одеа заедно на луксузни патувања, имаа редовно секси фотосесии, двете ставија во исто време силикони и тоа кај ист хирург, имаа исти надргадби на косите, па дури имаат и слични силиконски усни.

Извор: 1тв

 

4,347

Најчитани вести