Познатата струмичка инфлуенсерка, Љупка Митрова на својот профил на Инстаграм објави провокативни фотографии од Грција, каде го истакнува својот задник.

Љупка Митрова од неодамна ја прекина својата долгогодишна врска со Спејко, а беше забележана на едно од службените патувања на министерот за земјоделие Љупчо Николовски.

Па оттука се поставува прашањето дали Митрова во моментов на плажите во Грција е сама?

2,427

Најчитани вести