Ако немате проблем со лажење, можеби сте родени во некои од овие четири хотроскопски знака.

Шкорпија

Овој хороскопски знак важи за доктор по лажење. Бидејќи се доста харизматични, лесно им оди од рака да се здобијат со доверба кај луѓето. Меѓутоа тие тоа го користат и за манипулација, но вешто ги кријат своите намери со што тешко можат да се откријат. Освен тоа, толку многу се потпираат на ситни лаги, при што со време забораваат што е вистина.

Вага

Станува збор за една од нај манипулативните знаци. Многу се шармантни, и тешко се разоткриваат нивните намери. Одлично им оди кога се потпираат на невистини, со што најлесно се извлекуваат од непријатни ситуации Добиваат тоа што сакаат, одбегнуваат проблеми или го гасат сомнеж кои други го имаат.

Водолија

Најчесто упаѓаат во несоодветни ситуации бидејќи за тоа имаат прилика, а кога тоа лошо ќе се заврши, се потпираат на лаги. Личности родени во овој знак најчесто лажат за да спасат некој битен однос кој почнува да се нарушува или да одржат мир на работа или во домот. Иако често лажат, нивните лаги се безопасни и често добронамерни.

Близнаци

Кај овој знак во Зодјакот постои низок и висок тип на лажговци. Нискиот тип лаже со целосна злоба и корист, додека високиот лаже поради сопствена несигурност и се плаши да обвинува други луѓе поради пропуст и погрешна одлука. Исто така, понекогаш лажат за да шармираат луѓе околу себе. Но кога ќе се почуствуваат сигурни, се прикажуваат онакви какви се во суштина.

881

Најчитани вести