Бразилската манекенка Фернанда Лиз на црвениот килим во Кан се појави во раскошна жолта тоалета, со која се обиде да ги засени сите. Но само се обиде и не и успеа. Да нема дилема, не и успеа со тоалетата, ама и успеа со голите гради. 

За време на позирањето со намера да ја смени позата, сакајќи да го поткрене фустанот за да може да направи неколку движења, фустанот и се лизна и севнаа брадавиците. Кога сфати што се случи убавицата немаше што да стори освен да се потсокрие и да се насмее. 

Фернанда се појави на промоцијата на францускиот филм „Oh, Mercy“. 

72. издание на Канскиот фестивал завршува во текот на утрешниот ден.  

1,393

Најчитани вести