Во црквата „Света Петка“ во Солун се случило вистинско чудо откако дете кое се движело со помош на патерици започнало нормално да движи, ова чудо има неворајтни 1 милион и 400 прегледи и едно од најгледаните на балканот па и пошироко. Овие работи се случуваат ретко и не може да се објаснат никако, погледнете го видеото.

1,634

Најчитани вести