Американската полиција во Калифорнија бркаше лице за кое се сомневале дека управува возило под дејство на алкохол.

Како што објави ВОА, потерата завршила откако возачот удрил во најмалку шест автомобили, а на крај и во дрво.

 

    190

    Најчитани вести