Бесните мотори привлекуваат женски, тоа е добро познато, па не е ни чудо што покрај фраеров застанаа дури две. И двете сакаа една работа во исто време - да ги повози. Да не повреди една, а и да излезе фраер реши да ги повози во исто време. Ама две мачиња на една машина, баш и не е мал залак.  

Едната седна напред, другата одзади. И само што додаде гас и сакаше на сите да им покаже дека може да се справи со две во исто време ете беља. Се тресна онака, за сите пари. 

476

Најчитани вести