Сме виделе и љубезни и помалку љубезни келнери и од оние кои ќе ве убедат „да го изедете“ цел ресторан и од оние кои ви доаѓа да ги треснете по глава. Има секакви. А богами има и секакви гости. Најлоши се оние кои умеат да бидат мошне досадни и напорни. 

Такви со гаранција биле дамиве од видеото во продолжение кои ни помалку ни повеќе си добија торти во фаца. Да, да, добро прочитавте. Погледнете каква лекција си добија:

 

503

Најчитани вести