Јелена Карлеуша по смртта на мајка и ја скрати косата и неколку месеци носеше машка фризура. Но по се изгледа овој имиџ и здодеа, па реши да се врати на старо. На старо само кога е во прашање должината, но не и бојата. 

Јеца веќе не е русокоса, сега фура пинк боја. Новата фризура ја промовираше како што е ред - со пригодна фотосесија на која е облечена во флуоресцентно фустанче. 

720

Најчитани вести