Во реалното шоу Задруга или се тепа кој кај стигне или имаат секс кој со кој стигне. Последните фатени на дело се пејачката Надежда Биљиќ и наводниот манекен Томо Паниќ кои направија „бункер“ во судницата со надеж дека никој нема ни да ги види ни чуе. Ама само мислеа, затоа што набрзо ги посети обезведувањето и ги прекина во намерата.

Добија наредба веднаш да ја напуштат „скришната“ просторија, што и се гледа во видеото во кое богами и добро се слуша што се случува меѓу нив. 

На Надежда и Тома не им е прв пат да се интимни, но прв пат им е да се кријат. Нивни експлицитни видеа веќе осамнаа на повеќе порнографски интернет страници. 

11,963

Најчитани вести