Апасиев: ДУИ е појак од УНЕСКО! #РазбојничкаДружина напиша професорот Димитар Апасиев на ФБ по повод одлуката на УНЕСКО да го стави Охрид во загрозено наследство

 

 

1
loading...

Најчитани вести