Охридска банка Сосиете Женерал го отвара конкурсот за учество на летната школа наменета за млади банкари – Биди Банкар.

Летната школа ќе се одржи во Охрид од 1 до 28 јули, а аплицирањето за учество започнува денес и трае до 31 мај.

Школата ќе се одржи трета година по ред и е наменета за сите студенти од последна година на студии.

Овој проект е уникатен, затоа што е единствен од ваков тип во нашата држава, а банката ги покрива трошоците за престој и храна за избраните учесници.

(ПР текст)

извор: Makfax

31

Најчитани вести