Откако забележале чудно возење на патот, решиле да го снимаат и исмејуваат. Без да знаат зошто човекот вози вака, само претпоставуваа дека ќе заврши трагично.
Видеото е снимено во Босна и Херцеговина и може да ве вознемири.

5,203

Најчитани вести