На социјалните мрежи потсетување на изјава на пратеникот Павле Богоевски кој е под притисок да си даде оставка откако во скандалот “кокаин за пратеник” беше откриен како нарачува забранета супстанца.

Во видеото кое се однесува на Никола Груевски, Богоевски како да зборува за себе.

Најчитани вести