Најретвитнато видео последниве 24 часа е она во кое репортерка на 1тв прашува граѓанин затекнат на скопскиот аеродром дали ја чека Тамара на враќање од Евровизија.

Одговорот и реакцијата на новинарката е тема на коментари на илјадници на социјалните мрежи.

1
loading...

Најчитани вести