Фалат амбулантни возила, фалат многу работи, ама која е поентата да се зема од уметноста и да се дава за амбулатни возила? Која е поентата да не се оди на Олимпијада или Евровизија, каде што може да се промовира и уметноста и спортот, и да бидеме дел од Европа и да слушне светот за нас, зошто и ние знаеме како треба, нели? порача Тамара во студиото на 1ТВ.

Изјавата е на 2.35.00 па натаму....

 

5,907

Најчитани вести