Македонија оваа година е во финалето на Евросонг, прекрасната изведба на Тамара Тодевска не донесе меѓу 26 натпреварувачи за најдобра песна на Евровизија. Оваа година Грција, земјата пријател на Македонија на нашата земја и даде: еден поен.

3,806

Најчитани вести