Јонида Малиќи, претставничка на Албанија на Евроонг, за време на поединечното претставување на земјите учеснички на Евровизија, со рацете покажа „двоглав орлел“, симбол на албанскиот народ, поради што предузвика бура од реакции кај српските медиуми. А се знае дека уште од светското првенство Србите се чуствителни на оваа тема, па од самата помисла ги лазат морници.

14,796

Најчитани вести