Лепа Брена во октомври ќе наполни 59 години, но тоа не е пречка да изгледа одлично и на сцена да грми! Има злобни усти, кои ја нарекуваат баба и ја прашуваат до кога ќе пее, но таа вели дека тука станува збор за малограѓанштина на која нема никогаш да и се предаде.

Не признавам дека годините се препрека да се бавите со себе, да работите некоја работа и да се бавите со себе. Оние приказни ’Кога престанувате? Дали сте баба, дали сте ова или она...?’ ме нервираат и ме депримираат“, вели Брена и додава: „Одлично разбирам што значи шоу-бизнис, но никогаш нема да се предадам на примитивизмот, малициозноста и малограѓанскиот начин на живот и комуникација.“ 

Најчитани вести