Актерот Андрија Милошевиќ слободно може да смени професија и да се „прешалта“ во преведувачи. Руски не да знае, кине! 

„Симултан преведувач сум од руски... Видео порака за познатиот виолинист Роман Симовиќ...“, напишал Андрија на Инстаграм.

Урнебесното видео погледнете го ОВДЕ!

 

Најчитани вести