Светските медиуми денес ја пренесоа веста дека Елвис Присли кога имал 22 години имал девојка од само 14. А освен ова познатиот музичар сакал секс со девици. Присли имал цела плејада млади љубовници со коу уживал да се „тепа“ со перници, да се скокотка, бори и бакнува.

Кралот на рокенролот дури и се оженил со една од девојките која имала 14 години кога почнале да излегуваат. Се венчале кога таа наполнила 22, а разводот следувал после 7 години.

Присила и самата признала дека нивниот однос бил многу чуден. Имено, Елвис водел љубов со неа на сите начини кои не вклучуваат пенетрација, а прв пат имале секс на првата брачна ноќ кога таа и забременила. Се зборува дека после тоа повеќе не му била интересна и затоа и ја оставил.

1

Најчитани вести